Adományboltok éjszakája

Adományboltok éjszakája

Bemutatkozik a Csak Egyet Szolgálat adományboltja

2015. május 17. - adomanyboltokejszakaja

A Csak Egyet Szolgálat Adományboltja (1066 Bp. Lovag u. 18.) 2014. április 30-án nyitotta meg kapuit adományozói, és vásárlói előtt. Adományboltunk a Csak Egyet Szolgálat Szociális Központját (1068 Bp. Király u. 98/A) segíti. A leadott ruhanemű- és élelmiszercsomagok közvetlenül a krízisben lévő vendégeink számára kerül kiosztásra. A támogatás közvetett útja pedig, hogy az értékesítésre felkínált eszközök eladásából származó bevételt szolgáltatásainak támogatására, kiegészítésére fordítjuk.

 

Szolgálatunk fontosnak tartja, hogy az általunk támogatott, rászorult emberek személyes figyelmet kapjanak, érezzék meg a „csak egyet” hozzáállást, amit nevünkbe is foglaltunk. Hisszük, hogy ez a személyes odafigyelés hosszú távon ki tudja mozdítani az egyént krízishelyzetéből. Úgy gondoljuk, hogy ha egy ember megérzi, hogy egyedi és fontos, akkor az erőt és lendületet tud adni bármilyen élethelyzetben. Egyesével segítünk, missziós közösségként, és szociális szolgálatként. A Segítőközpontunkban naponta 150 embernek próbálunk ezzel a látásmóddal segíteni. Szolgáltatásaink a következők: étkezési, mosási, tisztálkodási lehetőség, értékmegőrzés, postacím biztosítás, receptkiváltás, szálláskeresés, szociális ügyintézés, mentálhigiénés, lelki beszélgetés.

 

Adományboltunk erőssége, hogy olcsók vagyunk, a megunt, de még használható tárgyak nem a szeméttelepen végzik, ezzel is óvva a környezetünket. Ajánljuk magunkat, ha valaki egyéni, egyedi tárgyakra vágyik, ha szívesen támogatná Szolgálatunkat vásárlásával, adományaival. Vásárlóinkat hétköznapokon 14-18-ig várjuk szeretettel.

 

img_0208.JPG
csakegyet_portal.jpg
img_0209.JPG
img_0211.JPG
img_0212.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyboltokejszakaja.blog.hu/api/trackback/id/tr867467762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása