Adományboltok éjszakája

Adományboltok éjszakája

Bemutatkozik a Cseriti Szociális Szövetkezet

2015. április 29. - adomanyboltokejszakaja


A CSERITI egy többcélú társadalmi vállalkozás, egy társadalmi márka, és mint ilyen, a hátrányos helyzetűek fenntartható foglalkoztatását elősegítő szervezeti forma - szociális szövetkezet.
A CSERITI ernyőmárkaként funkcionál, mely alatt a szövetkezet projekteket generál, üzletágakat alakít ki.
A CSERITI-Adományháló tisztán saját forrásokból építette ki Magyarország első adománybolt-hálózatát. A Budapesten hat üzletet működtető hálózat mára önfenntartó módon üzemel.
Missziónk a hétköznapi jótékonyság, és az adománybolt kultúra megismertetése a magyar társadalommal. A társadalmi tudatosítás eszköze maga az adománybolt-hálózat, mely működésébe integrálva:
szociális vásárlási lehetőséget biztosít az arra rászorulóknak;
hátrányos helyzetű munkanélkülieket, illetve megváltozott munkaképességűeket foglalkoztat;
a hosszú távú fenntarthatóság jegyében funkcionális újrahasznosítást (reuse) és recycling tevékenységet végez.cseriti_szlogenes_logo.jpgdscf1169.JPG

dscf1311.JPGdscf1326.JPG

dscf1467.JPG

dscf8285.JPG

dscn4196.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://adomanyboltokejszakaja.blog.hu/api/trackback/id/tr207413948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása